MSI G272QPF E2 monitör ile 180 Hz alınamıyor

OzbenOz

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
MSI G272QPF E2
Merhaba.
Laptop'umda kullanmak üzere MSI G272QPF E2 2 k 180 Hz monitör satın aldım. Laptop MSI GL65 Leopard 10SCXR-061xtr ekran kartı RTX 1650.
Ancak 165 Hz üstü görünmüyor. Tüm driver güncellemeleri yaptım DDU ile sürücüleri kaldırıp güncelledim. DisplayPort 1.4 mini DP kablo ile bağlantı kurdum ama 165 Hz üstü seçenek yok. Forumları da bayağı araştırdım sonuç bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum iyi akşamlar.

Merhaba monitörün ayarlarından 180hz seçmeyi denediniz mi? Aynı sorunu bende yaşadım ayarlardan 180hz seçince düzelmişti. (Bu monitör default olarak 165Hz geliyor diye biliyorum.)

Düzenleme: Bazı monitörlerde 180Hz hızına kendin overclock etmen gerekiyor diye biliyorum kullandığım monitörün modeli MSI G272QPF E2 değil yanlışım olmasın.

Merhaba monitörün ayarlarından 180hz seçmeyi denediniz mi? Aynı sorunu bende yaşadım ayarlardan 180hz seçince düzelmişti. (Bu monitör default olarak 165Hz geliyor diye biliyorum.)

Düzenleme: Bazı monitörlerde 180Hz hızına kendin overclock etmen gerekiyor diye biliyorum kullandığım monitörün modeli MSI G272QPF E2 değil yanlışım olmasın.
Monitörün arkasında joyistik tarzı bir tuş var onunla ekran ayarlarını baya kurcaladım. 165-180 gibi sayısal seçenekler yok. Yenileme hızı normal-hızlı-çok hızlı gibi seçenekler var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı