MSI G274qpf E2 model monitörün kalibrasyon ayarları nasıl yapılır?

2 tane ekran kartı var ama Radeon sanki hiç çalışmıyor hocam boşuna koyulmuş gibi işlemcinin ekran kartı galiba niye koyulmuş onu da anlamadım.

AMD'nin Radeon Adrenalin uygulamasından bit ayarlamasını yapabilirsin.

10 bitle 8 bit fark eder mi bir de monitorun renk ayarlarini ne yaptin.

Sözde 8 bit 16 milyon civarı renk gösterirken, 10 bit 1 milyar civarı renk gösteriyor. Yalnız bu monitörler gerçek 10 bit değil. 8+ FRC bit ile 10 bit oluyor.

Monitör ayarlarından red ve blue gibi ayarlar var. Ben 49-52-43 kullanıyorum. Profesyonel>kullanıcı seçili. Sizin monitör hem farklı model hem de aynı model olsa bile aynı ayarlarda birebir aynı görüntüyü vermez. O yüzden her monitöre ayrı ayrı ayar yapılması lazım.

AMD'nin Radeon Adrenalin uygulamasından bit ayarlamasını yapabilirsin.

Sözde 8 bit 16 milyon civarı renk gösterirken, 10 bit 1 milyar civarı renk gösteriyor. Yalnız bu monitörler gerçek 10 bit değil. 8+ FRC bit ile 10 bit oluyor.

Monitör ayarlarından red ve blue gibi ayarlar var. Ben 49-52-43 kullanıyorum. Profesyonel>kullanıcı seçili. Sizin monitör hem farklı model hem de aynı model olsa bile aynı ayarlarda birebir aynı görüntüyü vermez. O yüzden her monitöre ayrı ayrı ayar yapılması lazım.
Hocam masaüstü ekranı nividia kontrol ediyor ama optimum otomatik yaptığım halde nividiadan ayarları anlamadığım niye var bu kart radeon uygulaması yüklü hiç devreye girmiyor

Merhaba arkadaşlar. Monitörün windows 10 için sürücüsünü internet sitesinde bulamıyorum. Sadece windows 11 için var. Yardımcı olabilir misiniz*

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı