MSI G274QPF e2'de 1 ölü piksel çoğalır mı?

TR_Smash_exe

Hectopat
Daha fazla  
Monitörü aldığımda kontrol ettim ve yalnızca sol üstte bir tane bariz belli olmayan ölü piksel var. Değiştirdiğime değer mi veya merak ettiğim çoğalma gibi bir durum söz konusu mu? Olü pikselin olduğu yer monitörün sol üst köşesinden yaklaşık 5 cm çaprazında kalıyor.

IMG_20250704_193004.jpg

Monitörü aldığımda kontrol ettim ve yalnızca sol üstte bir tane bariz belli olmayan ölü piksel var. Değiştirdiğime değer mi veya merak ettiğim çoğalma gibi bir durum söz konusu mu? Olü pikselin olduğu yer monitörün sol üst köşesinden yaklaşık 5 cm çaprazında kalıyor.

Eki Görüntüle 2527621

Ölü piksel çoğalmaz hocam.

Yani göze batmıyorsa gerek yok bence benim MSI monitörde de var bir tane uğraşmaya değmez bile benimki göze batmıyor zaten rahatsız da etmiyor.
Yok batmıyor göze.

Ben ilk aldığımda 3 ölü piksel çıktı değişim istedim 1 ölü piksel geldi ve 2K olduğundan dolayı gözükmüyor bile. O yüzden hiç uğraşmana değmez eğer ışık sızması çok değilse.
Siyah ekranda kontrol ettim ışık sızması yok. Bir de dediğin gibi ekran büyük olduğu için görmen için zorlaman gerekiyor.

Eki Görüntüle 2527621

MSI G244pf E2 modelinde çıkmıştı bende. Sadece çok koyu renklerde kendini belli ediyor. Aylar oldu bir çoğalma vs olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı