MSI G274QPF monitör servise gönderme mağduriyeti

MertKahraman44

Hectopat
Daha fazla  
G274QPF qd monitörüm var 01-11-2023 tarihinde satın aldım. Daha 1 yıl 3 ay oldu ekranın alt kısmında enine 3 tane siyah çizgi çıktı 10 gün önce, garantiye göndermek için aradım anlaşmalı kargo firmanız var mı diyerekten müşteri hizmetleri kargoda başına bir sorun gelirse sorumluluk kabul etmeyiz diyor ve İstanbul'da mecidiyeköy'deki servis yerine götürülmesi gerekiyor. Cumartesi pazar kapalıymış hafta içi de ben çalışıyorum. İşten izin alabildiğim bir gün götüreceğim ve durduk yere maaşımdan düşülmüş olacak hem de yaktığım yakıt git gel de cabası yanında. Garanti süresinde bozulan ürün için bu şekilde olmamalı.
Diğer markalardaki garanti konusunu bilmiyorum ama MSI tercih etmem sonraki süreçte.

İndirim konusu açılan msi ın altına yazdığım yorum neden farklı bir konuya taşındığını anlayamadım, sonuçta orada markanın indirim sanıp alacak kişiler için markanın servisinin sorunlu olduğunu dile getirmiştim. Orada ki konu daha çok görüntülenme alacaktır ve daha çok kişi markanın bu sorunundan haberdar olacaktı ama bu şekilde farklı konu başlığına taşıyınca hali hazırda sorun yaşamayan kimse bu konuyu açıp bakmayacaktır. Görüntülenme sayılarından da belli.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı