MSI G274QPF Monitör vs Dell G2724D Monitör

Bütçe
8k

Lytta

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. 2K 27 inç monitör arıyorum ancak şu iki model arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dell modelini yeni aldım bende. Gaming gen tr den. 1 günde ulaştı. Öncesinde aradım ölü piksel falan çıkarsa ne yapacağız diye. Yetkili arkadaş 1 tane bile çıkarsa ilk seferde direk değiştiriyoruz dedi. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Monitör güzel kullanışlı.

MSI'da üzmez ama Dell fiyatıyla F/P bandında. En çok önerdiğimiz ve gırla incelemesi olan güven veren bir monitör.
Renk derinliği ve renk sayısı için bütçeyi biraz daha arttırıp msi tercih edilir mi hocam, bildiğim kadarıyla msi da 10 bit, dell de 8 bit olması lazım. (Genel olarak oyun ve film için kullanacağım bunun için sordum :) )

Renk derinliği ve renk sayısı için bütçeyi biraz daha arttırıp MSI tercih edilir mi hocam, bildiğim kadarıyla MSI DA 10 bit, Dell de 8 bit olması lazım. (Genel olarak oyun ve film için kullanacağım bunun için sordum :) )

Hayır 10 bit değiller. 8 bit üzerinden FRC ile 10 bit yapılmışlar. True 10 bit panelin performansını göremezsin. Ayrıca bu bit olayına da bu çaptaki monitörlerde takılmayın. Amaç oyun ve günlük kullanmaksa 8 bit panel zaten yetiyor. Grafik tasarımla uğraşanların takılacağı şeyler bit olayları. 👍

Hayır 10 bit değiller. 8 bit üzerinden FRC ile 10 bit yapılmışlar. True 10 bit panelin performansını göremezsin. Ayrıca bu bit olayına da bu çaptaki monitörlerde takılmayın. Amaç oyun ve günlük kullanmaksa 8 bit panel zaten yetiyor. Grafik tasarımla uğraşanların takılacağı şeyler bit olayları. 👍

Tamamdır hocam, her şey için çok teşekkür ederim. Tercihimi Dell'den yana kullanacağım. sağlıcakla kalın. 🙋‍♂️

Technopat Haberler

Geri
Yukarı