MSI G274QPF-QD alınır mı?

Murat34

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 4070 Ti ekran kartım var, LG 24GN650-B 24 inç 144 Hz Full HD monitörüm ve yanında Samsung model ama 60Hz LED ekran monitörüm var. 4070 Ti için 2K monitör alırsam, başlıktaki MSI G274qpf olanı alacağım. Bu durumda LG olan monitör 144 Hz olarak sadece yancı kalacak. Sizce ne yapmalıyım?

Siz olsanız 144 Hz Full HD monitörünüz varken ne yapardınız? 2K monitör için MSI G274qpf olan modeli alıp, ana monitörünüz yapıp, LG 144 Hz olan modeli yancı mı yapardınız?

https://www.akakce.com/monitor/en-u...freesync-pivot-oyuncu-u-fiyati,972824275.html
MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben açıkçası LG 144 hz olan monitörü satmayıp 2. monitör yapmayı düşünüyorum ama ne kadar mantıklı olur 144 hz monitörü 2. monitör yapma fikri ?

Ben de düşünüyorum 2K geçmeyi bende de Gigabyte G24F-2 modeli var. Onu satıp dediğiniz MSI modeline bakıyordum birde geçen bunu gördüm MSI G272QPF 27 1ms 170Hz WQHD Gsync IPS Gaming Monitör « Sepetist.com farkları neler acaba? Arada ciddi fiyat farkı var.
merhaba bende bu monitörü gördüm sizin attığınız ile benim attığım monitör arasında kalmıştım ve ps5 için kullanacaktım 9300 TL olanı seçtim çünkü quantum dot teknolojisi var ve bu teknoloji renkleri daha canlı gösterir. Bu teknolojiye daha detaylı bakacaksanız eğer google'dan bakabilirsiniz yani genel olarak 2-2.5 bin TL'lik fark verilir.

merhaba bende bu monitörü gördüm sizin attığınız ile benim attığım monitör arasında kalmıştım ve ps5 için kullanacaktım 9300 TL olanı seçtim çünkü quantum dot teknolojisi var ve bu teknoloji renkleri daha canlı gösterir. Bu teknolojiye daha detaylı bakacaksanız eğer google'dan bakabilirsiniz yani genel olarak 2-2.5 bin TL'lik fark verilir.

Teşekkür ederim inceleyim.

Bu monitörü kullanıyorum ghosting yok, ölü piksel yok, siyah ekran ışık sızması vardı bugün MPRT ve Adaptive Sync açtım o da gitti. İlk başta beyaz renkler sarımtırak geliyordu ya ayar sonrası düzeldi ya da ben alıştım. Gönül rahatlığı ile alınabilir.

Bu monitörü kullanıyorum ghosting yok, ölü piksel yok, siyah ekran ışık sızması vardı bugün MPRT ve Adaptive Sync açtım o da gitti. İlk başta beyaz renkler sarımtırak geliyordu ya ayar sonrası düzeldi ya da ben alıştım. Gönül rahatlığı ile alınabilir.
Tamamdır hocam bende ps5 için alacağım aldıktan sonra birşey felan çıkarsa size söylerim ama problem çıkmaz diye umuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı