MSI G274QPF-QD alınır mı?

Bütçen varsa direkt bunu alman lazım diğer 2 LG monitörü pahalı ve 9700 TL'lik olan LG monitöründe 16.7 milyon renk var ama en baştaki msi'da 1.07 milyar renk var bence düşünmeden 9700 TL'lik msi modelini al.

@Dexter_ Morgan msi kullanan birinin yorumuna ihtiyacım var hocam. Ürün kronik sorunlu mu yoksa gerçekten iyi mi öğrenmek için.

@Dexter_ Morgan MSI kullanan birinin yorumuna ihtiyacım var hocam. Ürün kronik sorunlu mu yoksa gerçekten iyi mi öğrenmek için.

Işık sızması dışında sorun yaşamadım. Işık sızması da monitör de bir ayarı açın gidiyor ama bu sefer de renklere alışamadım ben. Ama göze batacak bir sorunu yok. Alınabilir bir model.

Işık sızması dışında sorun yaşamadım. Işık sızması da monitör de bir ayarı açın gidiyor ama bu sefer de renklere alışamadım ben. Ama göze batacak bir sorunu yok. Alınabilir bir model.
Işık sızması kronik mi yoksa sizin aldığınız ürün mü öyle çıktı acaba ? Ne kadara satın aldınız?

Işık sızması kronik mi yoksa sizin aldığınız ürün mü öyle çıktı acaba? Ne kadara satın aldınız?

6 taksit ile 10.840, 14 TL'ye aldım. Ayrıca ışık sızması IPS panellerde sadece siyah ekranda olabilecek bir sorun. Ölü piksel ve ghosting testi sorunu alanlarda da görünmedi.

@Dexter_ Morgan hocam çok uygun fiyata Viewsonic VX2780 model 2k monitör var. Sizin bu monitör ve MSI G274QPF-QD model ile ilgili konunuzu gördüm. Bugün MSI olanı sipariş vericektim ama VX olan model mi daha iyi acaba ? siz hangisine karar verdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…