Dexter_ Morgan
Hectopat
- Katılım
- 9 Eylül 2022
- Mesajlar
- 3.530
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 38
Hocam overclock yapınca monitöre zarar gelmez ama korkuyorsanız 165 hz'de oynayın.Siz overclock yaptınız mı ? sizde de 165 gözüküyor. Yapmayı düşünüyor musunuz?
Hocam overclock yapınca monitöre zarar gelmez ama korkuyorsanız 165 hz'de oynayın.Siz overclock yaptınız mı ? sizde de 165 gözüküyor. Yapmayı düşünüyor musunuz?
Siz overclock yaptınız mı? Sizde de 165 gözüküyor. Yapmayı düşünüyor musunuz?
8+frc görünüyor bu monitörde. Paylaşılan resimlere baktığımda 8 bit yazıyor ayarlarda neden 10 bit gibi bir değer görünmüyor? Benim monitör 6+frc onda 8 bit yazıyor. Merak ettim sadece![]()
Bende de 8 bit gözüküyor, siz nasıl 10 bit yaptınız?
Kusura bakma hocam rahatsız ediyorum sürekli, girdim çözünürlük değiştirmeye ama yapamadım.NVIDIA Denetim Masası çözünürlük değiştirme.
Kusura bakma hocam rahatsız ediyorum sürekli, girdim çözünürlük değiştirmeye ama yapamadım.
Çıkış renk derinliği 8 bpc'den başka bir şey seçilmiyor hocam.Çözünürlük ayarına girin, altta NVIDIA renk ayarlarını seçin. Daha sonra RGB yazan yeri YCbCr444 yapın, çıkış renk derinliğini 10 bit yapıp kaydedin. Eğer 10 bit olursa, YCbCr444’ü RGB yapın ve kaydedin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.