Daha fazla
Uzun uğraşlar sonucunda sonunda buldum.
BOE markasına ait olan, ME270QHB-NF0 model koduna sahip panel kullanılıyor.
Panelook'tan panel hakkında bilgilere erişebilirsiniz.
www.panelook.com
Oxide-TFT olması, a-Si TFT panellere göre büyük bir artıdır. Bu fiyattaki pek çok muadilinde a-Si TFT panel kullanılmakta. Tabii tek başına Oxide-TFT olması bir anlam ifade etmez, orası ayrı.
MAG274QRF ve MAG274QRF-QD modellerinin paneli aynıydı, her ikisinde de AUO M270DAN08.2 vardı, ancak arka aydınlatmaları farklıydı. Eğer MSI bu modelde de aynı düşüncede ise, G274QPF-QD ile G274QPF de aynı paneli içerip farklı aydınlatmaya sahiplerdir. Ki ben aynı paneli kullandıklarını düşünüyorum, daha ağır basıyor o yönü.
@Uton sayesinde kontrol ettik, G274QPF-QD modelinde de aynı panel kullanılıyor.
BOE markasına ait olan, ME270QHB-NF0 model koduna sahip panel kullanılıyor.
Panelook'tan panel hakkında bilgilere erişebilirsiniz.
0.0.0.0 - Please verify yourself to continue
Oxide-TFT olması, a-Si TFT panellere göre büyük bir artıdır. Bu fiyattaki pek çok muadilinde a-Si TFT panel kullanılmakta. Tabii tek başına Oxide-TFT olması bir anlam ifade etmez, orası ayrı.
MAG274QRF ve MAG274QRF-QD modellerinin paneli aynıydı, her ikisinde de AUO M270DAN08.2 vardı, ancak arka aydınlatmaları farklıydı. Eğer MSI bu modelde de aynı düşüncede ise, G274QPF-QD ile G274QPF de aynı paneli içerip farklı aydınlatmaya sahiplerdir. Ki ben aynı paneli kullandıklarını düşünüyorum, daha ağır basıyor o yönü.
@Uton sayesinde kontrol ettik, G274QPF-QD modelinde de aynı panel kullanılıyor.
Son düzenleme: