MSI G274QPX alınır mı?

• Konuyu başlatan QTV
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 813
Daha fazla  
Biraz araştırma yaptım ve bu monitörün bayağı iyi olduğunu gördüm. Başka forumlarda da konu açtım ve kendi segmentinin en iyisi olduğunu söylediler.

Ancak bazıları ghosting olabilir dedi. Tam neden dediklerini hatırlamıyorum, ancak sanırım 240Hz ve 1ms ile ilgili bir şey dediler. Yani rekabetçi oyunlar için pek uygun değilmiş falan. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Sizce bu monitör alınır mı?

Ekran kartım 4070 Super.

Tek sorunu tepki süresi. 240Hz bir panelin 8.74ms çıkmasını beklemezsiniz değil mi?

IMG_2881.png

IMG_2882.png

Renk gamutu, kontrast ve parlaklık olarak en iyi modellerden biri olsa da hız olarak kotaramamışlar.

Aş.

Biraz araştırma yaptım ve bu monitörün bayağı iyi olduğunu gördüm. Başka forumlarda da konu açtım ve kendi segmentinin en iyisi olduğunu söylediler.

Ancak bazıları ghosting olabilir dedi. Tam neden dediklerini hatırlamıyorum, ancak sanırım 240Hz ve 1ms ile ilgili bir şey dediler. Yani rekabetçi oyunlar için pek uygun değilmiş falan. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Sizce bu monitör alınır mı?

Ekran kartım 4070 Super.

Alınır MSI gördüğünde korkma MSI Q274qpx E2 var bende sorun varsa sor.

Peki siz G65B dışında hangi monitör önerirsiniz. 180Hz falan da olabilir. Sadece IPS ve G-Sync uyumlu olsun.

Hıza rağmen qpx öneririm. Cooler Master'ın yeni bir tane 240Hz monitörü var ama, incelemesi yok. LG'nin monitörü hız açısından daha iyi ama, görüntü kalitesinde MSI bariz üstün. IPS'ler arasında hem bu kadar doygun renk gösterip hem de kontrastı yüksek olan nadir modellerden birisi.

Aş.

Alınır MSI gördüğünde korkma MSI Q274qpx E2 var bende sorun varsa sor.

Q274qpx E2 diye bir monitör yok. G274QPF E2 demek istediniz galiba?

Evet hocam kusura bakma onu diyecektim.

Hıza rağmen qpx öneririm. Cooler Master'ın yeni bir tane 240Hz monitörü var ama, incelemesi yok. LG'nin monitörü hız açısından daha iyi ama, görüntü kalitesinde MSI bariz üstün. IPS'ler arasında hem bu kadar doygun renk gösterip hem de kontrastı yüksek olan nadir modellerden birisi.

Q274qpx E2 diye bir monitör yok. G274QPF E2 demek istediniz galiba?

Evet hocam kusura bakma onu diyecektim.

G274QPF E2 ile G274QPX çok farklı monitörler. Aynı klasmanda değiller qpx üst model. Gecikme de E2 daha iyi çıksada kontrast ve renk gamutunda qpx çok daha üstün çıkıyor.

G65B'nin en yavaş panel türü olan VA kullanmasına rağmen en tepede olması…

IMG_2883.jpeg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı