Ya bu monitör işini çok karıştırdılar. Ben bu şekil monitör alırım, şu bayan şu şekıl alır...
Demek istiyorum artık

Ya abi eskiden 2-3 çeşit oluyordu boyutlarına göre. Şimdi 6 harfin sonuna 72 harf getirip bir sürü çeşide ayırmışlar. Ne olduğu belli değil, gözüm kanadı ya.
Ben neredeyse şu alttaki monitörde karar kılmak üzereyim. OLED paneller yaygınlaşana ve gelişene kadar 1-2 sene bununla takılırım diye düşünüyorum. VG259QM'den buna geçeceğim. Fiyatı da iyi gibi geldi. Bir de Samsung üzmez diye düşünüyorum.
Samsung Odyssey G7 28" LS28BG702EPXUF (S28BG70) Monitör S28BG702EP detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
2K ve 4K olarak alternatif olarak da şöyle karşılaştırma bırakayım, bulabildiğim ortalama en iyiler bunlar sayılır (Tabi 20k altı fiyat olarak söylüyorum.)
Epey - Dell S2721DGFA - Gigabyte M28U - AOC Agon Pro PD27S - Samsung Odyssey G7 28
www.epey.com
Ben NewEgg'e yönelmek istemiyorum. Cidden bana çok yorucu geliyor, tak sök çıkar tekrar kutula gönder vs. Hiç bana göre işler değil. Hatta bir ara gözü karartıp OLED alacaktım 40k verip de sonra tek başına hiçbir şey yapamayan bir ürün için bu kadar para vermeye kıyamadım (fakir olmamdan dolayı da olabilir

)
Sonuç: %100 diyemem bugün ya da yarın bu monitörü alacağım muhtemelen. He bu arada yarın Prime Day var! Onu da takip etmeli!