MSI G27C4 FreeSync monitör GTX 1650 Ti ile kullanılır mı?

Bütçe
5500

emre2023

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
MSI G27C4 E2
Amazon.com.tr

Selam arkadaşlar. Linkteki monitörü sipariş verdim fakat siparişten sonra FreeSync olduğunu fark ettim. Ekran kartım GTX 1650 Ti 4 GB NVIDIA. G-Sync için DP kablosu gerekliymiş. Sizce siparişi iptal edip G-Sync özellikli bir monitör almama gerek var mı? Oynayacağım oyun GTA V, RDR2 ve CS:GO. Cevabınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam curved bir monitör tercih etmek istedim görsel açıdan. yalnız aklıma takılan yukarıda da bahsettiğim gibi, gsync özelliğini dp girişim olmadığı için kullanamayacak olmam. ve bu ne kadar önemli?

konuyu özetlemek gerekirse: 1650 ti ekran kartlı laptop için 170hz bir monitör sipariş verdim. monitör freesync destekliyor. ekran kartım ise nvidia. Dp ile bağlantıda gsync aktif ediliyor fakat hdmi ile kullanmak zorundayım çünkü laptopta dp girişi yok. dönüştürücü ile kullanabilirim ama tam performans alamayacağımı düşünüyorum. hali hazırda yeni sipariş oluşturduğum 170hz monitörde elimdeki ekran kartı (1650ti 4gb nvidia) ile gsync ihtiyacı yaşar mıyım, monitörün siparişini iptal etmeli miyim, gsync özellikli bir monitör almalı mıyım?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı