Hocam bende monitör arıyorum 8K fiyat bandında 4080 ekrna kartı için monitör öneriniz nedir 4K mı 2K mı 4K da bu fiyatta 144hz maalesef yok@AsetilCoa16 eğer Blender 3D'yi profesyonel seviyede veya yüksek seviyede yapıyorsan renk kalitesi ve çözünürlüğü yüksek monitör almalısın.
Özellikle fabrika çıkış kalibrasyonu ve Delta E2 renk kalibrasyonu olması gerekir.
Bu yüzden Va panel almanızda da sakınca yoktur. Lakin bu işe yatkın model olmalı.
@AsetilCoa16 eğer Blender 3D'yi profesyonel seviyede veya yüksek seviyede yapıyorsan renk kalitesi ve çözünürlüğü yüksek monitör almalısın.
Özellikle fabrika çıkış kalibrasyonu ve Delta E2 renk kalibrasyonu olması gerekir.
Bu yüzden VA panel almanızda da sakınca yoktur. Lakin bu işe yatkın model olmalı.
Hocam bende monitör arıyorum 8K fiyat bandında 4080 ekrna kartı için monitör öneriniz nedir 4K mı 2K mı 4K da bu fiyatta 144Hz maalesef yok.
@AsetilCoa16 bu arada kardeşim bu monitörü 3 gün boyunca deneyimleme şansım oldu kullandım daha sonra benim aldığım monitörde sıkıntı çıktı ekranda titreme sorunu vardı dün iade ettim bu iş biraz şans işi bana böyle denk geldi ama böyle denk gelmeyebilir. Yani ben memnundum renk değerleri falan güzeldi IPS panel olmasından kaynaklı güzel görüntü veriyordu oyunlarda falan. Ancak 60Hz olması gerçekten biraz sıkıntı olduğunu fark ettim.
Televizyonum 120hz ona da bağlayıp bazen kullanıyordum o bana daha seri geliyordu. Bende şimdi tekrardan monitör alacağım Ya tekrardan Bu MSI alacağım ya da başka Hz yüksek 2K bir monitör alacağım bende kararsızımHocam amatörüm hatta yeni başlayacağımda denilebilir.
7500 TL civarı önerebileceğiniz monitör var mı?
LG önerir misiniz? Amazon.com.tr
Hocam daha önce yüksek Hz'ler kullanmadım siz daha önce kullandığınız için mi size yavaş geldi?
Hocam amatörüm hatta yeni başlayacağımda denilebilir.
7500 TL civarı önerebileceğiniz monitör var mı?
LG önerir misiniz?
Yüksek Hz'de önerim AOC Agon AG275QXN/EU Monitör budur.
Renk kalitesi cidden çok başarılıdır. Blender 3D için uygun bir monitördür. Oyun ve günlük kullanıma da yatkın.
Eğer Hz ile işim yok illa çözünürlük yüksek olsun istiyorsan baktığın MSI işinizi görür.
Daha profesyonel bir monitör istersen ViewSonic VP2756-2K Monitör bunu öneririm. Çünkü ödüllü bir monitör kendisi. Çizim ve grafikle işi olanların tercih ettiği bir monitör.
AOC çok güzelmiş ama VA panel üzmez beni değil mi hocam?
Amazon.com.tr bu monitör hakkında ne söylersiniz?
Değerli hocam bu monitörler için düşünceleriniz nelerdir? Ekran kartım RTX 4080. Oyun için ve güzel canlı görüntü kalitesi için
@Saint Lucia
![]()
AOC Agon U34G3XM/EU Monitör
AOC Agon U34G3XM/EU Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Philips Evnia 27M2C5500W/00 Monitör
Philips Evnia 27M2C5500W/00 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Gigabyte M34WQ Monitör
Gigabyte M34WQ Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.