Ayarlardan kaynaklı olabilir. Sorun çözüldü mü?
Garip olan şu dün bu olaydan sonra birkaç ayar denedim yani aslında deneme yanılma yapmak istedim. HDR kapattım devam etti. FreeSync kapattım yine devam etti 8 bit ayarına getirdim yine devam etti ve sadece oyunda değil ana ekranda falanda yapıyordu daha sonra reset attım ve ufaktan vardı sonra eski bütün ayarları tekrar açtım denemek amaçlı oyuna girdim baktım yok nasıl çözüldüğünü bende bilmiyorum ama bütün ayarları tekrar denedim acaba yapacak mı diye yok yapmadı. Yapmıyor da ama neden oldu onu düşünüyorum. Ya aslında bakarsanız yanlış şeyler mi yükledim anlamıyorum zaten parçaların RGB çalıştırmak için bir sürü program yüklüyorum onlar bile bir biriyle çakışıyor birini silsem diğeri onu görmüyor onu silsem öteki onu görmüyor yani aslında sistem çok şu an stabil değil oyundayken oyunu alta atıyor falan illaki bir şeyin ona da müdahil olduğunu düşünüyorum ama ne onu bulamıyorum işte. Acaba prizden mi dedim veya kablosundan falan mı bilmiyorum şu anlık sorun yok.
Mesela A Plague Tale Requiem oyununa girince de Ram ve Ekran kartının Rgb ışığı değişiyor kendi kendine
anlamadım