MSI G31M3-F V2 Windows 8 yüklenmiyor

Emre Erkahraman

Hectopat
Daha fazla  
  • İşlemci: 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı işlemci ve PAE, NX ve SSE2 desteğ
  • RAM: 1 gigabayt (GB) (32 bit) veya 2 GB (64 bit)
  • Sabit disk alanı: 16 GB (32 bit) veya 20 GB (64 bit)
  • Grafik kartı: WDDM sürücüsüne sahip Microsoft DirectX 9 grafik cihazı
Buradaki tüm gereksinimlere uyduğu halde yüklenmiyor. Kurulum başlamadan önceki ilk mavi ekranda kalıyor. USB de DVD de denedim.
BIOS güncelleme yapmayı düşünüyorum ama anakart modelini tam olarak öğrenemedim.
Ana kart üzerinde msı 7529 v1.1 yazıyor.
Aida64 te G31M1 V2 yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan güncel BIOS'u (en üstteki) indirip FAT32 biçimli USB belleğe atın:

MSI Global G31M3-F V2 (3 Audio Ports)

USB bellek takılı iken PC'yi yeniden başlatın ve BIOS'a girin. BIOS'ta "M Flash" aracını çalıştırın ve USB bellekteki BIOS'u seçip güncelleyin. Güncelleme bitince Load Optimized Defaults deyin. Son olarak da Save & Exit.

Sonra tekrar kurmayı deneyin Windows'u.

upload_2014-5-8_17-11-9.png

Tam olarak emin misin abi? MSI sitesinde G31M3 F /L /LS gibi modeller var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emre Erkahraman Selam arkadaşım Mutlu ve Huzurlu bayramlar dilerim size
G31M3 v2 msi 7529 v1.1 in Bios unu nasıl güncelledin bir yazsan ya bende ne windows 8.1 nede windows 10 yükliyebiliyorum bir yardım etsen Şimdiden teşekkürler... configurasyon destekliyor ama ııı ııı imkanı yok yüklenmiyor x64 windows ise çok yavaş çalışıyor. son bios u yüklesem sorun çözülecek bende biliyorum ama nasıl yapıcağım.

bende bios u yükliyebildim bios setup tan bios yükleme özelliği yoktu. bende "win 98 se" cd si ile f5 e basarak açtım yani autoexec.bat ve config.sys yi okumadan açmasını sağladım, daha önce fat32 ile formatladığım ve içine bios güncellşetirmesini yüklediğim harddisk denden bios güncelleştimesini yaptım ama dikkat harddisk "IDE" olmalı çünki "win 98" "SATA" harddisk i görmüyor. neden görmüyor derseniz "SATA" harddislerin boyutu "win98" in alğılıyamayağı kadar büyük beni aldatan ingilizce "DOC" dosyasında hep "floppy" den açmak gerektiğinden bahsediyordu "floppy driver" olmadığı için elim kolum bağlanıyordu. Çaresiz kalınca cd den açtım "win 98" olduktan sonra ha "floppy" den açmışsın ha "cd" den dedim vede oldu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı