Berkay Karabulut
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar önceden denemiştim fakat chameleon ve clover boot etmemişti hiç uğraşmadan anakart desteklemiyor demiştim fakat baktım ki aynı anakarta mac yükleyen çok kişi var. Şu an USB imajını tekrar yüklüyorum o yüklenene kadar size sorunları dile getireceğim.
1 - Chameleon'da USB'yi seçtikten sonra HFS+ dosyalarını okuyor (Read HFS+ yazıları geçiyor) sonra siyah ekran oluyor ve bilgisayar yeniden başlıyor boot olmuyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Hangi komutlar bu sorunu çözebilir?
2 - Radeon HD 4550'ye kext bulamadım fakat HD 4650 veya başka bir HD 4000 serisi kext'i yüklemeyi düşünüyorum. HD 4000 serisi aynı class olduğu için sorun çıkarmayacağını düşünüyorum. Sorun çıkarır mı?
3 - Realtek PCIe FE için kext var mı? Çünkü biliyorsunuz internetsiz olmaz.
Şimdiden teşekkürler..
1 - Chameleon'da USB'yi seçtikten sonra HFS+ dosyalarını okuyor (Read HFS+ yazıları geçiyor) sonra siyah ekran oluyor ve bilgisayar yeniden başlıyor boot olmuyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Hangi komutlar bu sorunu çözebilir?
2 - Radeon HD 4550'ye kext bulamadım fakat HD 4650 veya başka bir HD 4000 serisi kext'i yüklemeyi düşünüyorum. HD 4000 serisi aynı class olduğu için sorun çıkarmayacağını düşünüyorum. Sorun çıkarır mı?
3 - Realtek PCIe FE için kext var mı? Çünkü biliyorsunuz internetsiz olmaz.
Şimdiden teşekkürler..