MSI G31TM-P21 Yosemite

Transmac ile Windows üzerinden Yosemite RAW dosyasını USB belleğe restore et. İşlem bitince USB belleğin içerisinde bulunan EFI bölümüne ulaşmalısın. Zaten windows üzerinden sadece EFI bölümü görünüyor.
Bağlantıda verdiğim config.plist dosyasını EFI\CLOVER içerisinde bulunan config.plist dosyasıyla değiştir.
USB bellek EFI\CLOVER\kexts\10.10 klasörüne bağlantıda verdiğim yosemite clover kext klasöründe bulunan 3 kext dosyasını bu klasöre kopyala.
Sistemi USB bellekten başlat ve kurulum için CloverBootloader usb belleği seç Boşluk(Space) klavyeden basarak başlangıç verbose mod seç ve kuruluma ulaşmaya çalış.
Herhangi bir komut eklemeden bu işlemleri yap. Çünkü config.plist dosyası zaten düzenlenmiş. Standart her pc açılacak şekilde düzenlenmiştir.
Hata ile karşılaşırsan resimleri görelim.

https://onedrive.live.com/?cid=d43cf6f16c69bcc4&id=d43cf6f16c69bcc4!1808&ithint=file,7z&authkey=!APDRomr_VCEjjYg

Öncelikle mesaj için teşekkürler. Dün gece boot etmeyi başardım, kurulumunda yaptım fakat kullanıcı şifremi girdikten sonra takılıyor. Fotoğraf altta

Dosya Ekleri

• IMG_20150402_180355.jpg
    IMG_20150402_180355.jpg
    330,5 KB · Görüntüleme: 288
Bu sorunuda çabalarım sonucu hallettim, herkese cevaplar için çok teşekkürler:) Şimdi geriye Kext işlemleri kaldı. USB'ye atıyorum tüm kextleri umarım Internet, Ekran Kartı ve Ses sorunsuz olur.

Kurulumu hangi yöntemle ve hangi komutlarla yaptınız? Sorusuna cevap alamadım.
Yardım almayı biliyoruz ama sorunları nasıl çözdüğümüzü paylaşmayı bilmiyoruz gibime geldi.
Bu mantıkla her seferinde yeni konular açılır. Ama aynı donanıma sahib olan kullanıcı buradaki yorumlardan faydalanabilir bence.
İşte bu yüzden türkiyede Hackintosh yayılmıyor paylaşmayı bilmiyoruz...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı