MSİ G41M-P33 Combo Anakart Sorunu

user

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2013
Mesajlar
87
Arkadaşlar, bugün Gold Bilgisayar'dan aldığım anakart ile bellekler geldi.Ama bir türlü çalıştıramadım.
Ekran kartında oluşan sorun, bu sefer yeni aldığım anakartta başladı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yukarıdaki hatanın aynısını bu sefer anakarta ekran kartı takılı değilken veriyor.Belleklerde ya da işlemcide olsa anakart sesli uyarı veriyor zaten;ama herhangi bir uyarı olmadan aç -kapa yapıyor.
Yorum ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

- - - Güncellendi - - -

Yeni DDR3 1333 Mhz bellekleri çıkardım eski bellekleri taktım restart çekmez oldu ama bu seferde görüntü gelmiyor.Bu anakartın herhangi bir ayarımı var anlıyamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet aynen öyle önce montajını kasaya yapmıştım. Daha sonra bu sorunu oluşunca kasanın herhangi biryerine değdiğinden dolayı filan oluyodur diye çıkardım kasadan ama herhangi bir şey değişmedi.Size bu yorumları eski anakartımı takıp yapıyorum.Resimler :

nmdcx.jpg


- - - Güncellendi - - -

Güç kaynağı:
http://www.vatanbilgisayar.com/guc-...0w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=64756

- - - Güncellendi - - -

İşlemci montajı :

nmdnh.jpg
 
İşlemci modeli, Ekran kartı Modeli, Elindeki Eski ve yeni tüm Ramlerin modelleri,Şuan ki Bios sürümü 32.10'dan düşükse güncelle,PSU modelin XTK-TB-0500A bumu. Bu dediklerimi bulup yazın.
Ekran kartını Çıkartıp onboard da iken denemeler yapın.
 
Söylediklerinizin hepsini denedim. En sonunda teknik servise götürdüm, onlar da anakart arızalı dedi. Ben de elektronikçiye götürdüm. Akımını filan ölçtü cihazla, o da bu anakart bozuk dedi. Yani yapacak birşey yok. Gold müşteri hizmetlerini yarın arayacağım. Para iadesi isteyeceğim, inşallah sorun çıkarmazlar. Okuyan ve yorum yazan herkese teşekkür ederim.
 
Bugün Gold Bilgisayar'ı aradım ve anakartın bozuk olduğunu söyledim,para iadesi istedim. Paketi olduğu gibi kargoya vermemi söylediler, kargo bedelini onlar ödüyor. Eğer orijinal üründe bir sorun yoksa bedel iadesi olabileceğini ifade etti müşteri sorumlusu. Ürün ellerine ulaştığında bana dönecekler. Sizi bilgilendiririm, inşallah bir sorun çıkmaz.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı