MSI G41M-P33 Combo Power SW Kablolarını Takma

tanakasuna

Megapat
Bilgisayara yeni işlemci fanını taktım, sonra öndeki USB'lerin kablolarının takılı olduğunu gördüm. Çektim arada yanlışlıkla HDD LED power SW'yi falan çekmişim her şeyi denedim PC açılmıyor. Tüm kasa vento A9 asus chassis diye geçiyor, üstünde böyle yazıyor. Tüm kabloları nasıl doğru takabilirim? Anakart kitapcığı yok. PC 2.el toplama. Yardım etsin biri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu hakkında bi bilgim yok ancak yazdıklarınızı düzenleyip Türkçe kurallarına uygun hale getirmezseniz 24 saat engel yiyeceksiniz gibi görünüyor. Kolay gelsin.

Anakartın üzerinde yazar. Sende en sökülmeyecek şeyi sökmüşsün birader kim nasıl anlatsın sana nereye takacağını. Belki kasa toplamanın en zor kısmı ilk defa toplayanların en çok zorlandığı yer.

36:20 'ye dikkat et benzer bir yer olması lazım senin anakartta da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anakart üstünde, takılan bölümde yazar bu bilgiler. Yanlış hatırlamıyorsam;
PWR+ PWR- RST+ RST- HDDLED PWRLED olarak tüm pinlerin yanyana takıldığı bir yer, anakartın sağ alt köşesi civarında olur. Telefonun fenerini yak dikkatlice incele.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı