MSI G41M P33 sistem tavsiyesi

Bütçe
800 TL

cwins

Centipat
İyi günler arkadaşlar.
Hali hazırda kullanmakta olduğum sitemin kurulu olduğu anakartım budur. Mevcut sistemimi biraz yükseltmek istiyorum bunun içinde ekran kartı ve işlemci alacağım.
Almak istediğim işlemci: Intel Xeon 5450 12M cache 3.0GHz
Almak istediğim ekran kartı: GTX 750 Ti
İki üründe 2. el
Sorum şudur mevcut sistemde Everest EPS-4900B REAL-300W PEAK-350W PSU bulunmakta, alacağım işlemci ve ekran kartını besleyebilir mi?
İşlemci ve ekran kartı önerilerinize de açığım.
PSU değerleri:

20200229_103143.jpg

Xeon işlemci her anakartta %100 uyumlu çalışmıyor. BİOS kaynaklı saçma sapan donma, kilitlenme, RAM saçmalaması gibi hatalar olabiliyor.

Ben bu forumdan Quad Q9505 aldım. 60 lira. Xeon piyasada yok, olanlar 150 liradan başlıyor. Birde utanmadan isteyen Çin'den100 liraya alabilir yazıyorlar.

Alabileceğin en ucuza ama en yüksek Quad işlemci kovala.

Benim sistemim şu şekilde:

Asus 350 Watt Güç Kaynağı
İntel Core2 Quad QO505
Asus P5K-E WiFi Anakart (P35 cipsetli üst düzey anakart)
2+2+1 = 5 GB RAM ( 2+2+2+2= 8 GB DDR2 RAM destekliyor ama çok yoğun oyun oynamadığım için 5 GB yeterli bana)

Benim sistemim bu şekilde. Ayrıca parçaları satın almadan önce nispeten daha yeni nesil sistem toplayabilir misin onu kovala. En azından Ivy Bridge sistem toplar isen ileride I7-3770K takip 4C/8T keyfine bakarsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı