MSI G71 XP Kurma

mert23m

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, anakartım bozulduğu için değiştirdim ancak yeni anakartımın XP kurulumuna izin vermediğini soyledi bilgisayarcı. Biliyorum Windows destegini kaldırdı ancak tekstil programları kullandığım için onlar da en sağlıklı XP'de calışıyor. Sanal XP'den verim alamadım, kullandığım programların yeni versiyonları (Windows 8 destekli olanlar) cok pahalı (20000 TL ). MSI G71 anakartım.

1.jpg

Lütfen yardım. BIOS'tan bu engeli kaldıramaz mıyız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl XP kuramıyorsun tam anlayamadım öncelikle hangi sistemi kuracaksan 64 bit kurmanı öneririm. Ayrıca XP kurarken bios ayarlarında AHCİ seçeneğini IDE yaparsan kurulumda hata alma oranın daha az olur sonuçta XP eski bir işletim sistemi.

Nasıl XP kuramıyorsun tam anlayamadım öncelikle hangi sistemi kuracaksan 64 bit kurmanı öneririm. Ayrıca XP kurarken bios ayarlarında AHCİ seçeneğini IDE yaparsan kurulumda hata alma oranın daha az olur sonuçta XP eski bir işletim sistemi.

Hata veriyor bir menuye yönlendiriyor

Ekran videosunu size mail atsam yardimci olurmusunuz programlar 32 bit destekli kocaman1634@gmail.com bana mail adresi verseniz

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı