Msi Gaming 3 Bios Güncelleme

Emrah Şaşmaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sonunda sistemime kavuştum, yakında incelemesini yapmaya çalışacağım bios sürümünü Msi'ın sitesinden indirdim, fakat kurulumu nasıl gerçekleştireceğim bilgilendirebilirseniz sevinirim. Normal bir biçimde depolamaya mı kopyalayım inen dosyayı ne yapmam gerek.

İndirdiğin dosyayı flash belleğinin içine at. Bilgisayara tak ve biosa gir. M-Flash bölümünden select one file to update BIOS and ME seçeneğine girip flash belleğinizi seçin ve dosyayı seçin. Geri kalan işlem otomatik olarak gerçekleşecek.

Normal bir şeklide kopyalama gerçekleştireceğim değil mi? Birde rardan klasörü çıkardım içindekileri mi flasha atmalıyım. Klasör atsam görmez sanırım.

Rardan çıkan klasörün içindekileri direk kopyalarsan olur. Eğer LiveUpdate yüklüyse o da yükleme işlemi yapıyor.

Dikkat edilecek diğer bir konu da; BIOS güncellemesi sırasında elektrik kesintisi yaşanırsa işlem yarım kalır ve anakartı teknik servise göndermek zorunda kalırsınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı