MSI Gaming 3 Zalman z3 plus'a sığar mı?

MSI Gaming 3 almanızı tavsiye etmem. Arada az bir fiyat farkı varken, MSI Gaming 5 almanız, her açıdan daha uygun olacaktır. Tabii ki sistemi belirtmenizde fayda var.

MSI Gaming 3 almanızı tavsiye etmem. Arada az bir fiyat farkı varken, MSI Gaming 5 almanız, her açıdan daha uygun olacaktır. Tabii ki sistemi belirtmenizde fayda var.
i5 4460
gtx 760
Samsung 120 gb SSD
1 tb hdd
V228 monitör
2x 4 gb gskill
PSU hiç fikrim yok
Gaming 3
ve z3 plus
Not : Mobilim

Kötü toplanmış. Ayrı bir konu aç bunun için. Yeri burası değil.
Bir şeyler denemeye çalışıyoruz daha alınmasına en az 1 2 ay var o yüzden vaktim bol 1 konu açmıştım ancak o zamanda bütçe az idi. Şimdi bütçe arttı ama daha 1 ay olmadı eski konu. Üstte olanların hepsi olmalı esas konu o. Kaç yıldır pc 2 dkda kendine geliyor o yüzden kesinlikle ssd olmalı. Onun dışında ana kart kasa ve psu bir türlü oturtamadım :'(

Edit: Harbi ben ne yapıyor muşum ya ? :D. Overclock imkanı olmayan bir işlemciye g3 saçma olmuş. Neyse ben biraz daha araştırma yapayım. Şuan için h81 plus'a geri döndüm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı