MSİ Gaming 5 sistemde still waiting root hatası

• Konuyu başlatan ozder
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.977

ozder

Megapat
Yer
SAMSUN
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci PC hastası
  • Anakart: MSİ Gaming 5 Z97
  • Ekran Kartı: MSİ GTX 760 TWİN Frozr
  • İşlemci: İntel Core i5 4460

@Recep Baltaş'ın yayınladığı yosemite imajını usb kurulum haline getirdim ve her seferinde ne kod yazarsam yazayım still waiting root hatası alıyorum.

Mavericks yükleyeyim dedim Kernel pm patch i + yapmadanda pc açılmıyor.
Ethernet kextini bulan söylerse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios'ta usb ile ilgili ayarlarda enable ve disable olan ayarlarin neler?

Hand of ayarları enabled. Recep Baltaş'ın kurulum videosunu izledim hiçbir şeyim eksik değil bios'ta her şeyi denendim tek tek saatlerce.

Clover Bootloaderin Options sekmesinin Binaries Patching Menüsünde yer alan Kernel PM Patcha tik işareti koyup kurulumu başlatırsanız bu hatayı almazsınız diye umuyorum.

zaten 2.0 portunda denedim çıkarım 3.0 a taktım yine 2.0 a taktım malesef sonuç aynı Kernel PM Patch + yaptım olmadı. Denemediğim komut kalmadı. Kext silerek denedim ekran kartının o da olmadı.
Bilgisayarımda uefi windows 8.1 war onunla bi alakası var mıdır ?

Merhaba @ozder hemen hemen aynı sistem ben de var.

Ben de epey uğraştım ama sonunda başarılı oldum.

Kullandığım boot komutlarını ve patchleri yazıyorum sana umarım yardımcı olur.

Clover options sekmesinden Binaries Patching'den Kernel PM seçtim,
Graphics Ayarları sekmesi var hemen üstünde ordan da inject nvidia seçtim,
Boot Arguments kısmınada, -v kext-dev-mode=1 yazdım (zaten default o yazılıydı)

Daha sonra boot ekranından herhangi bir şey yapmadan doğrudan enterle kurulum usb'sini boot ettim.

Bu seçenekleri göz önüne alarak dener misin?

Bir de Bios ekranında OC sekmesi altında CPU Features başlığında VT-D var onuda disable yapman gerekiyor.

Kurulumdan sonra ekran kartı 0 mb gözüküyordu bende. Onu da Nvidia için web driver gibi bir başlıkta sunulan pkg dosyasıyla çözmüştüm, ama bilgileri evdeki makinada. Kurulumu tamamladıktan sonra o bilgileri de verebilirim.

Bol Şans.

Hocam bende hemen hemen aynı sisteme sahibim.İşlemci 4690K Ekran kartı olarakta R9 280X var.

Sizin dediklerinizi aynen yaptım fakat aynı hata devam ediyor.Ekran kartıyla ilgili bir problem mi?

Bir çözüm öneriniz var mı?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı