MSI Gaming 7 O.C Genie Sorunu

hmy__hmy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar topladım, O.C Genie butonuna bastım, bilgisayarı açtım. Technopat oyun bilgisayarı videosu var Gaming 7 ile toplanan bilgisayar. Onda BIOS' girdiğinde sol üstte 4,4(44*100 ) yazıyor, bende 4,0 0,8 (8*100) şeklinde bir değer var, ne yapmalıyım ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun basit kardeşim bende ilk aldığımda yapamamıştım meğersem oc genie tuşunu biostan aktif hale getirmen gerekiyormuş yoksa tuşa bassan da çalışmıyor.Bios ayarlarından bulursun zaten enable yapacaksın o seçeneği.

Şunu da ekleyeyim oc genie tuşuyla oc yapınca sıcaklıklar artıyor boşta 28 derece olan işlemci boşta 38 dereceye çıktı bende iptal ettim oc yi.Eğer elle oc biliyorsan öyle yap oc genie ile gereksiz voltaj veriyor sanırım.

O.C Genie nedir arkadaşlar? Anakartımda mevcut fakat ne işe yaradığını bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…