Gripex Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 918 Yer Niffelheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2016 #1 Dün indirip kurdum hiç açmadım bugün uyandım girdim bilgisayara açmaya çalıştım hiçbir şey açılmıyor napmam lazım?
Dün indirip kurdum hiç açmadım bugün uyandım girdim bilgisayara açmaya çalıştım hiçbir şey açılmıyor napmam lazım?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Eylül 2016 #2 Eski bir AfterBurner sürümü varsa güncelleyin. Olmadı Gaming App'i kaldırıp yeniden kurun. Artı 0 Eksi
KS KS Gripex Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 918 Yer Niffelheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2016 #3 Afterburner sürümüm güncel(beta olmayan) vede programı silip tekrar yükledim sorun devam ediyor. Tamam tıkladıktan 1-2 dakika sonra açılılıyor yanlız cool boster açtım fanlar son hızda çalışıyordu sonra fanlar durdu neden? Artı 0 Eksi
Afterburner sürümüm güncel(beta olmayan) vede programı silip tekrar yükledim sorun devam ediyor. Tamam tıkladıktan 1-2 dakika sonra açılılıyor yanlız cool boster açtım fanlar son hızda çalışıyordu sonra fanlar durdu neden?
InMyHell Kilopat Katılım 26 Mayıs 2015 Mesajlar 396 Makaleler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2016 #4 Cool booster kartı hızlıca soğutmak için fanları bir süreliğine %100'e çıkarır. Artı 0 Eksi
KS KS Gripex Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 918 Yer Niffelheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2016 #5 Anladım devamlı değil yani 1 dakika filan sürdü çünkü. Peki Dragon Eye,OSD ve Zero Frozr ne işe yarıyor? Artı 0 Eksi
Anladım devamlı değil yani 1 dakika filan sürdü çünkü. Peki Dragon Eye,OSD ve Zero Frozr ne işe yarıyor?