onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 11 Aralık 2017 #1 Arkadaşlar MSI GAMİNG X RX 580 model ekran kartım var ve MSI GAMİNG APP programından üstündeki MSI yazısının rengini değiştirmek istiyorum ama anakartın üstündeki ışık değişiyor. Ekran kartının üstündeki MSI yazısının rengi değişmiyor. Sebebi nedir?
Arkadaşlar MSI GAMİNG X RX 580 model ekran kartım var ve MSI GAMİNG APP programından üstündeki MSI yazısının rengini değiştirmek istiyorum ama anakartın üstündeki ışık değişiyor. Ekran kartının üstündeki MSI yazısının rengi değişmiyor. Sebebi nedir?
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2017 #2 MB yani Motherboard yazıyor. Anakart LED'inin değişmesi çok normal. En güncel sürücüler kurulu mu? Artı 0 Eksi
KS KS onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 11 Aralık 2017 #3 TerabyteForever dedi: MB yani Motherboard yazıyor. Anakart LED'inin değişmesi çok normal. En güncel sürücüler kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının en güncel sürücüsünü kurdum. Nasıl ekran kartının ışıklarını değiştirebilirim? Artı 0 Eksi
TerabyteForever dedi: MB yani Motherboard yazıyor. Anakart LED'inin değişmesi çok normal. En güncel sürücüler kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının en güncel sürücüsünü kurdum. Nasıl ekran kartının ışıklarını değiştirebilirim?