Kaan1122 Hectopat Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 65 7 Ekim 2017 #1 Herkese merhaba. MSI GAMING APP güncellemesi yaptım. Yani 6.2.0.35 sürümüne yükselttim. Daha sonra uygulamayı açtım ve led bölümünün olmadığını fark ettim. Bu sorunun bir çözümü var mı? Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2017
Herkese merhaba. MSI GAMING APP güncellemesi yaptım. Yani 6.2.0.35 sürümüne yükselttim. Daha sonra uygulamayı açtım ve led bölümünün olmadığını fark ettim. Bu sorunun bir çözümü var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
TicketedLawyer Hectopat Katılım 17 Ocak 2017 Mesajlar 326 8 Ekim 2017 #2 Aynı sorunu yaşadım. Program kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Güncelleme bekleyeceğiz artık. Artı 0 Eksi
KS KS Kaan1122 Hectopat Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 65 12 Ekim 2017 #3 TicketedLawyer dedi: Aynı sorunu yaşadım. Program kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Güncelleme bekleyeceğiz artık. Genişletmek için tıkla... Artık galiba bu led ayarlarını MSI mystic light programıyla yapacağız. İstersen Mystic Light-VGA buradan indirebilirsin. Artı 0 Eksi
TicketedLawyer dedi: Aynı sorunu yaşadım. Program kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Güncelleme bekleyeceğiz artık. Genişletmek için tıkla... Artık galiba bu led ayarlarını MSI mystic light programıyla yapacağız. İstersen Mystic Light-VGA buradan indirebilirsin.
TicketedLawyer Hectopat Katılım 17 Ocak 2017 Mesajlar 326 13 Ekim 2017 #4 Mystic Light sadece anakarta takılan LED şeritler için çalışıyor diye biliyorum ama emin değilim. Deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Mystic Light sadece anakarta takılan LED şeritler için çalışıyor diye biliyorum ama emin değilim. Deneyeceğim.
KS KS Kaan1122 Hectopat Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 65 13 Ekim 2017 #5 TicketedLawyer dedi: Mystic Light sadece anakarta takılan LED şeritler için çalışıyor diye biliyorum ama emin değilim. Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum. Zaten orada ekran kartı işareti geliyor. Ordan ayarlayabilirsin. Artı 0 Eksi
TicketedLawyer dedi: Mystic Light sadece anakarta takılan LED şeritler için çalışıyor diye biliyorum ama emin değilim. Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum. Zaten orada ekran kartı işareti geliyor. Ordan ayarlayabilirsin.