firat36
Megapat
Daha fazla
İyi akşamlar arkadaşlar. Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır. Öncelikle Msi ge62 apache pro i7 5700Hq, 12 gb ddr3, 1 tb hdd, gtx 960m ekran kartı ve işletim sistemi olarak Win 10 64 bit sürümü olan notebookta kitlenme sorunu yaşıyorum. Örn: İdm ile 200 mb civarı bi dosya indirirken bir yandan da ets2 oynuyordum. Oyun içerisinde arkadaşla steamden oyunu duraklatıp duraklatıp yazışıyordum. Shift+tab olayı yani sürekli tekrar ediyordum bunu. İdm dosya indirince steamden ileti yazarken indirme tamamlandı iletisi geldi ekrana ve birden sistem kilitlendi. Hiçbir şekilde hiç bir tuş işlemiyor bu sorun meydana geldiğinde. Klavye ledli olduğu için ledler belirli aralıklarla renk değiştiriyor(bilenler vardır anlatmak istediğimi). 2. fanı power tuşunun yanındaki tuşla çalıştırabiliyorum sistem kilitli olduğunda dahi. Bu anlattıklarım dışında sistemim hiçbir şekilde tepki vermiyor. Bir tek power tuşuna basılı tutarak sistemi tamamen kapatıp açabiliyorum. Bu farklı şekillerde tekrar ediyor haftada 1-2 kez gibi. Biraz uzun oldu ama detaylıca anlatmak istedim. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim.
yok mu herhangi bir fikri olan?
yok mu herhangi bir fikri olan?