Merhaba arkadaşlar, Msi Gaming M3 anakarta sahibim. Audio Boost nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok yardımcı olabilir misiniz?
Mikrofonum da kayıt yaparken bir cızırtı çıkıyor. Arka plan sesi çıkıyor. Bunu bir türlü kesemiyorum. Nahimic isimli bir program var fakat onu da açınca seste kısılmalar oluyor. Az ses yükseltince otomatik olarak sesleri kısıyor yada sesimi iyi iletmiyor. Çok kurcaladım programı en sonunda sildim. Realtek HD Audio Driver en güncel sürümünü yükledim. Mikrofon özelliklerinde "Geliştirmeler" de çıkmıyor. MSI Realtek Yöneticisi diye bir program var eski Realtek Yöneticisine benzemiyor onuda değiştiremedim bir türlü. Nahimic adlı programı kaldırdığım halde ve Realtek Driver yeniden yüklediğim halde hala MSI Realtek Yöneticisi var ve mikrofonu Nahimic kullanıyor görünüyor.
Mikrofonumda arka plan ses ve cızırtı istemiyorum ne yapmam lazım ?
Bende aynı anakartı 4 gün önce aldım, eğer izniniz olursa ufak bir sorunumu buradan belirtmek isterim. Mikrofonda sorun yok ancak kulaklığımdan gelen ses sanki bir oda içerisindeyim gibi ekolu geliyor
Ses kaydı yaptığınız zaman uzun süreli seslerde, ses kısılması yada harf yutma gibi problem çıkartıyor sizde de oluyor mu ? Mesela aynı tonda AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gibi bağırın sesinizde kısılma yada yutulma oluyor mu?