MSI Gaming notebooklarda sorunsuz Linux kuran ve kullanan var mı?

MSI GE76 kullanıyorum. Sorun yaşamadım.

MSI gf-63 thin ubuntu kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.

selamlar konuyla bağımsız buraya yazıyorum ama sitede yeniyim size de ulaşacak bir yer bulamadım profiliniz gizli native linux (arch,ubuntu) kullanabileceğim bir laptop arıyorum laptop seçmek başlı başına bir dert olması bir yana birde uyumluluk sorunu olmayan bir şey bulmaya çalışıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim bütçe en fazla 22.000 olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim

@maxpayne123 Merhaba, ben kullanirken elimde Acer'in basit bir laptopu vardi. Cesitli dagiitmlari donanim uyumsuzlugu gibi sorunlar olmadan kullaniyordum. Oneri olarak pek bir fikrim var diyemem ancak Dell'in bazi laptoplari, Lenovo'nun ThinkPad serisi gibi cihazlari linux kullanmak icin oneriyorlar diye biliyorum. Maalesef fiyatlar hakkinda bilgi sahibi degilim, uzun zamandir laptop kullanmiyorum da.

Anladım Thinkpad ve Dell'e baktım Dell fiziksel mağazalarda hiçbir yerde yok. İnternette da olan ya çok pahalı ya da ucuz ama sistemde ekran entegre ekran kartı var MSI almayı düşünüyorum da işte. Sitesinde bazı modelleri yazmışlar sadece diğerlerini test etmemişler. Cevap için teşekkür ederim bayağı bakındım ama kaynak bulamadım Linux'u daha yüklemeden derdine girdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…