oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 21 Mart 2020 #1 İşlemciyi yuvaya ok yönüne doğru koyacağız. Peki fan montajı yaparken nasıl yapalım?
Hasan Huseyin Ordulu Centipat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 410 Yer Stockholm Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #2 oscorp dedi: İşlemciyi yuvaya ok yönüne doğru koyacağız. Peki fan montajı yaparken nasıl yapalım? Genişletmek için tıkla... Fark etmez sadece kozmetik olarak en iyi yönü bul yeter.
oscorp dedi: İşlemciyi yuvaya ok yönüne doğru koyacağız. Peki fan montajı yaparken nasıl yapalım? Genişletmek için tıkla... Fark etmez sadece kozmetik olarak en iyi yönü bul yeter.
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 21 Mart 2020 #3 Kıbleye dönük olsun.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 21 Mart 2020 #4 AMD yazısı, RAM slotlarına değil, diğer tarafa montajlamalısın. Videolar bulunmakta, işlemcin nedir?
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #5 Tabii bir @Recep Baltaş klasiği olarak da; -Vidaları çapraz bir şekilde sıkıyoruz.
oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 21 Mart 2020 #6 BerzerkFrost dedi: Kıbleye dönük olsun. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BerzerkFrost dedi: Kıbleye dönük olsun. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.637 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 21 Mart 2020 #7 AMD yazısı egzoz fana bakacak şekilde montajlamalısınız.
oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 21 Mart 2020 #8 enes.wtp dedi: AMD yazısı, RAM slotlarına değil, diğer tarafa montajlamalısın. Videolar bulunmakta, işlemcin nedir? Genişletmek için tıkla... Motionless IN White dedi: AMD yazısı egzoz fana bakacak şekilde montajlamalısınız. Genişletmek için tıkla... Konusunu açmadan önce YT'da bakmıştım, dediğiniz gibi AMD yazısı RAM slotlarının zıttına bakıyordu. R5 1600 aldım. Hatta bugün bu cümlenin aynısını başlık olarak atıp konusunu açtım.
enes.wtp dedi: AMD yazısı, RAM slotlarına değil, diğer tarafa montajlamalısın. Videolar bulunmakta, işlemcin nedir? Genişletmek için tıkla... Motionless IN White dedi: AMD yazısı egzoz fana bakacak şekilde montajlamalısınız. Genişletmek için tıkla... Konusunu açmadan önce YT'da bakmıştım, dediğiniz gibi AMD yazısı RAM slotlarının zıttına bakıyordu. R5 1600 aldım. Hatta bugün bu cümlenin aynısını başlık olarak atıp konusunu açtım.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 21 Mart 2020 #9 Evet, hatırladım. Daha 2 ay önce montajını yaptım, vidaların hepsini tam sıkma, hepsini bıraz sıktıktan sonra hepsini eşit şekilde sık. Bir taraf çok sıkıldığı zaman diğer taraf havada kalıyor. oscorp dedi: Konusunu açmadan önce YT'da bakmıştım, dediğiniz gibi AMD yazısı RAM slotlarının zıttına bakıyordu. R5 1600 aldım. Hatta bugün bu cümlenin aynısını başlık olarak atıp konusunu açtım. Genişletmek için tıkla...
Evet, hatırladım. Daha 2 ay önce montajını yaptım, vidaların hepsini tam sıkma, hepsini bıraz sıktıktan sonra hepsini eşit şekilde sık. Bir taraf çok sıkıldığı zaman diğer taraf havada kalıyor. oscorp dedi: Konusunu açmadan önce YT'da bakmıştım, dediğiniz gibi AMD yazısı RAM slotlarının zıttına bakıyordu. R5 1600 aldım. Hatta bugün bu cümlenin aynısını başlık olarak atıp konusunu açtım. Genişletmek için tıkla...
Hasan Huseyin Ordulu Centipat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 410 Yer Stockholm Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #10 HABAR dedi: Tabii bir @Recep Baltaş klasiği olarak da; -Vidaları çapraz bir şekilde sıkıyoruz. . Genişletmek için tıkla... Aynen bir ara çapraz vida ile ilgili bir makale vardı .
HABAR dedi: Tabii bir @Recep Baltaş klasiği olarak da; -Vidaları çapraz bir şekilde sıkıyoruz. . Genişletmek için tıkla... Aynen bir ara çapraz vida ile ilgili bir makale vardı .