MSI Gaming X 1660 Super overclock

focusx7

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende MSI Gaming X 1660 Super ekran kartı var Donanım Arşivi'nin bir videosu vardı GTX 1660 Super ile GTX 1660 Ti'ı sollamak diye aynı ekran kartı var bende Donanım Arşivi çekirdek 175MHz bellek 1000MHz diye yazmış ekrana videoda bende o ayarları yapsam bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir fabrikadan çıkan ekran kartlarının hiçbiri tıpatıp aynı değildir. Bu sebepten ötürü internette gördüğünüz ayarların sizde işe yarayıp yamayacağı tamamen şansa bağlı bir durumdur. Bu tarz hız aşırtmalarda bilen kişiler tarafından deneme yanılma yolu ile en uygun ve stabil olan bulunur ve o kullanılmaya çalışılır.

Bu kartın Super ve Tİ arasındaki performans farkı bilmeyen birisinin de bu işe girişmesine yetecek seviyede olduğuna katılmıyorum. Kartınıza dokunmayın derim.

Bir fabrikadan çıkan ekran kartlarının hiçbiri tıpatıp aynı değildir. Bu sebepten ötürü internette gördüğünüz ayarların sizde işe yarayıp yamayacağı tamamen şansa bağlı bir durumdur. Bu tarz hız aşırtmalarda bilen kişiler tarafından deneme yanılma yolu ile en uygun ve stabil olan bulunur ve o kullanılmaya çalışılır.

Bu kartın Super ve Tİ arasındaki performans farkı bilmeyen birisinin de bu işe girişmesine yetecek seviyede olduğuna katılmıyorum. Kartınıza dokunmayın derim.
Dün yaptım her şeyi göze alarak 33 fps arttı baya memnumum şuan hiç bir sıkıntı yok baya performanş artışı oldu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı