HAUNTED.
Hectopat
Ya resim yükleyecem ama saçma sapan bir sebep yüzünden site bir sorunla karşılaştık diyor.
Al buradaki videoya bak.
Soğutma performansında colorful nb-ex modeli B tierda galax sg A tierda.
Genel tierda ise (vrm, güç limiti, soğutma performansı)
colorful nb-ex C tier galax sg B tierda
(4070ti super kartlar 4070ti ile aynı bloğu kullanır o yüzden bu testte 4070ti yazmasına takılma)
Galax'ın 4080 super modeli Soğutmada A tier genel olarak ise S tier yani galaxın 4080 Super modeli rakiplerini mahvederken 4070ti super modeli ise rakiplerini ezen değil yarışan bir performans gösteriyor ama işte aradaki fps farkı %18 fiyat farkı %26 olduğu için bütçen yoksa çıkmana gerek yok.
750w bronz psu var eğer yetecekse çıkalım hocam bir daha psuya para vermeyelim. Ben rampagenin dandik 550w psu su ile 3070i kaç ay kullandım ama bilemedim.
Ya resim yükleyecem ama saçma sapan bir sebep yüzünden site bir sorunla karşılaştık diyor.
Al buradaki videoya bak.
Soğutma performansında colorful nb-ex modeli B tierda galax sg A tierda.
Genel tierda ise (vrm, güç limiti, soğutma performansı)
colorful nb-ex C tier galax sg B tierda
(4070ti super kartlar 4070ti ile aynı bloğu kullanır o yüzden bu testte 4070ti yazmasına takılma)
Galax'ın 4080 super modeli Soğutmada A tier genel olarak ise S tier yani galaxın 4080 Super modeli rakiplerini mahvederken 4070ti super modeli ise rakiplerini ezen değil yarışan bir performans gösteriyor ama işte aradaki fps farkı %18 fiyat farkı %26 olduğu için bütçen yoksa çıkmana gerek yok.
Hocam 750w nzxt c750 bronz var yeter diyorsanız 4080 süper alalım gerekliyse yani. Ben 550w rampage psu ile kaç ay 3070 ve r5 5600 kullandım bir kere reset atmamıştır.