MSI Gaming X Trio 6800 XT alınır mı?

Bütçe
11000
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar, normalde Sapphire RX 6800 XT Nitro+ alacaktım, 2025 Mayıs'a kadar garantisi vardı fakat alacağım kişi müsait değildi, bu yüzden almadım. Bunun üzerine, Param Güvende ile 12K'ya garantisiz MSI Gaming X Trio RX 6800 XT aldım. Sizce iade edip daha ucuza ve garantili şekilde Sapphire kartı almak mantıklı mı? İçimde bayağı ukte kaldı. Ayrıca sistemim beyaz renk ağırlıklı, Sapphire'in daha çok yakışacağını düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Hocam gönlünüz nasıl rahatlayacak ise o şekilde davranın derim sonradan pişmanlığın faydası olmaz bir de 2.el ekran kartı alırken dikkatli olun ben pek önermiyorum mining yapılma olasılıkları bir hayli fazla.

Hocam gönlünüz nasıl rahatlayacak ise o şekilde davranın derim sonradan pişmanlığın faydası olmaz bir de 2.el ekran kartı alırken dikkatli olun ben pek önermiyorum mining yapılma olasılıkları bir hayli fazla.

Hocam iki kartta miningsiz o konuda gönlüm rahat, fakat sizce diğer kişiye ayıp etmiş olur muyum? ne demeliyim sizce iade ederken? bu konuları fazla takarım da maalesef.

Hocam bence doğruyu söyleyin pek içime sinmedi aklımda başka bir ekran kartı düşüncesi var diyebilirsiniz. Anlayışlı birisi ise sizi anlayıp sıkıntı yok dercesine olumlu tepki verir diye düşünüyorum.

Hocam bence doğruyu söyleyin pek içime sinmedi aklımda başka bir ekran kartı düşüncesi var diyebilirsiniz. Anlayışlı birisi ise sizi anlayıp sıkıntı yok dercesine olumlu tepki verir diye düşünüyorum.

Haklısınız hocam teşekkürler yardımınız için iyi akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı