MSI Gamıng X vs Sea Hawk vs Zotac GTX 1080 AMP Extreme

Fırat Yapıcı

Megapat
Yer
Fethiye/Muğla
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Merhaba arkadaşlar. Bu konu ile ilgili benim önceden de 1-2 konum olmuştu ama şuan param nerdeyse tamam ve elim de 3100 TL olacak. Onun için paramın hakkını almak istiyorum herkes gibi. Zotac şuan fiyatı 2990TL Vatan Bilgisayar'da ancak diğer iki ürün ise 3200-3300TL civarında. Ben de fazla para vermemek için içimden Zotac geçiyor ama çoğu kişi bu markayı önermiyor. Sizce 200-100TL fazla verip MSI mı tercih etmeliyim. Bir de Gamıng X ve Sea Hawk modelinin arasın da kaç derece oynar?
@Recep Baltaş @Ali Güngör @er36po
Üstadların yorumu benim için önemli.

Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'a bağlı kalma sebebim mağza da 685TL çekim var yani paramın büyük kısmı orda olduğu için mecburiyetim var.

Güncel.

Hocam OC pek düşünmüyorum. Sadece Vatan Bilgisayar'dan alabilirim. @CJack60

@Recep Baltaş
Uzun süreler boyunca kullanmayacaksanız ise Gaming X, kullanacaksanız ise Sea Hawk X. Performans olarak Gaming X daha iyi. Sea Hawk X'te sadece su soğutma takıyorlar. İnsanlar da Sea Hawk'ı diğer kartlardan daha iyi zannediyor. Alt tarafı su soğutma takmışsın yani... Yanlışım varsa affola.

Uzun süreler boyunca kullanmayacaksanız ise Gaming X, kullanacaksanız ise Sea Hawk X. Performans olarak Gaming X daha iyi. Sea Hawk X'te sadece su soğutma takıyorlar. İnsanlar da Sea Hawk'ı diğer kartlardan daha iyi zannediyor. Alt tarafı su soğutma takmışsın yani... Yanlışım varsa affola.
Daha yüksek O.C değerlerine çıkabiliyorsun sıvı soğutma ile daha performanslı daha serin oluyor o zaman.

Madem öyle, neden Asus GTX 980ti, MSI GTX 980ti Sea Hawk'ı yeniyor?
O O.C siz halidir. Ekran kartlarınıda aynı işlemcide olduğu gibi overclock edebiliyorsun. Benim dediğim fabrika çıkışlı O.C değil ayrıca programlardan yapılan O.C değeri. Sea Hawk daha az ısındığından normale göre daha yüksek volt değerleri yollayıp daha fazla GPU clock ve Memory Clock artışı yapabiliyorsunuz. Stock modellerde tabiki hızlıdır Asus ancak ben O.C yapıldıktan sonraki performans ve sıcaklık değerlerinden bahsettim :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı