MSI GAMING X870 WIFI sistemde Wi-Fi simgesi çıkmıyor

ayfondelisi

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam herkese. MSI GAMING PLUS X870 WIFI anakart satın aldım. Windows 11 Pro kullanıyorum şu anda lisanssız sürüm kurdum. Wi-Fi simgesi çıkmıyor. Manuel BIOS update yaptıktan sonra Wi-Fi simgesi çıktı ağa bağlandım sonra MSI Center'dan Wi-Fi driverları güncelledi. Yeniden başlattıktan sonra Wi-Fi ikonu yeniden gitti. Aygıt yöneticisinde Wi-Fi aygıtında (Realtek ....) ünlem işareti var. Bu aygıtı kaldırıp statik elektriği boşalttıktan sonra yeniden başlattığımda tekrar Wi-Fi ikonu gözüktü ancak tekrar Wi-Fi driver güncellediğimde yine gitti. Ve aynı işlemleri tekrar yapmama rağmen şu anda asla geri gelmiyor. Ethernete erişimim yok, modem uzak bir odada. Ne yapmam lazım bu sorunu nasıl çözebilirim? Bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam herkese. MSI Gaming Plus X870 Wi-Fi anakart satın aldım. Windows 11 Pro kullanıyorum şu anda lisanssız sürüm kurdum. Wi-Fi simgesi çıkmıyor. Manuel BIOS Update yaptıktan sonra Wi-Fi simgesi çıktı ağa bağlandım sonra MSI Center'dan Wi-Fi driverları güncelledi. Yeniden başlattıktan sonra Wi-Fi ikonu yeniden gitti. Aygıt yöneticisinde Wi-Fi aygıtında (Realtek...) Ünlem işareti var. Bu aygıtı kaldırıp statik elektriği boşalttıktan sonra yeniden başlattığımda tekrar Wi-Fi ikonu gözüktü ancak tekrar Wi-Fi driver güncellediğimde yine gitti. Ve aynı işlemleri tekrar yapmama rağmen şu anda asla geri gelmiyor. Ethernet'e erişimim yok, modem uzak bir odada. Ne yapmam lazım bu sorunu nasıl çözebilirim? Bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Bunu kurdunuz mu?

Donanımsal bir arıza var ise kendiniz çözüm bulamazsınız bunu da göz önünde bulunduralım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı