Selefkos Nikator
Centipat

Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
 - İ5-13420H, RTX4050 6GB VRAM, 16GB DDR5 5200 Mhz Ram, 512 GB M.2 SSD, Lenovo LOQ 15IRH8. AULA F87 Greywood V4, Razer Blackshark V2 X , VXE R1 Pro.

Bende sadece PES ve FIFA oynamak için alıcam ilk başta 9. Nesil alacaktım ama çok fazla faiz koyuyor (taksitle alıcam) sonra 8bitdo ultimate c alıcaktım o ürünede taksit olmuyor şuan benim için en mantıklı MSİ GC20 V2 gibi duruyor biraz indirim kovalayıp öyle alıcam. Teşekkürler.Aldım. Gayetde memnunum. Şu anda gamepad piyasasını bilmiyorum ama çok ucuz bir gamepad değil. Şarj konusunda gram sıkıntı yaşamadım. Aldığımdan beri 5 ekere falan şarja taktım herhalde. Titreşimi kuvvetliama analogları bir PS gamepadi kadar hassasiyetli değil. FIFA pes Forza oynadım sıkıntı yaşamadım ama ince ayar yapacağım derseniz daha iyi modellere yönelebilirsiniz. Ayrıca şu konu beni rahatsız etti ama herkeste olmuyoro galiba. Gamepadin tuşları ya da içindeki bazı şeyler, titreşimi girince ses çıkarıyorlar. Kulaklıkla çok rahatsız etmiyor ama aile ortamında sıkıntı. Umarım yardımcı olabilmişimdir.