İkinci el 600 TL'ye falan bulabiliyorum. Bu fiyata alınır mı? PC icin kullanilacak ve sadece kablolu kullanacagim.
Replika urun almam.O fiyata replika Switch Pro kontrollüsü var sıfır olarak.
Replika ürün almam.
Kablolu kullanilabiliyor mu?Eğer MSI olması önemli değilse benim de yıllardır kullandığım ve hiçbir sorun yaşamadığım GXT 590'ı öneririm. Sıfır olarak fiyatı gene düşmüş normalde 1-1.2K civarında satılıyor.
Trust 22258 Gxt 590 Gamepad, Wireless Oyun Kolu - Fiyatı, Yorumları
Trust 22258 Gxt 590 Gamepad, Wireless Oyun Kolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com 
Kablolu kullanilabiliyor mu?
Eğer MSI olması önemli değilse benim de yıllardır kullandığım ve hiçbir sorun yaşamadığım GXT 590'ı öneririm. Sıfır olarak fiyatı gene düşmüş normalde 1-1.2K civarında satılıyor.
Trust 22258 Gxt 590 Gamepad, Wireless Oyun Kolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com 
Eğer MSI olması önemli değilse benim de yıllardır kullandığım ve hiçbir sorun yaşamadığım GXT 590'ı öneririm. Sıfır olarak fiyatı gene düşmüş normalde 1-1.2K civarında satılıyor.