MSI GC20 V2 alınır mı?

İkinci el 600 TL'ye falan bulabiliyorum. Bu fiyata alınır mı? PC icin kullanilacak ve sadece kablolu kullanacagim.

O fiyata replika Switch Pro kontrollüsü var sıfır olarak. GC20 fena değil ama. Link verebilirim Switch Pro controlcüsü için.

Replika ürün almam.

GC20 alabilirsin o zaman. Tam alınması gereken fiyatı o çünkü. F710 saçmalığına göre gayet iyi.

Kalite ve ölü bölge açısından F710'a göre daha iyi bir model.

Eğer MSI olması önemli değilse benim de yıllardır kullandığım ve hiçbir sorun yaşamadığım GXT 590'ı öneririm. Sıfır olarak fiyatı gene düşmüş normalde 1-1.2K civarında satılıyor.

Eğer MSI olması önemli değilse benim de yıllardır kullandığım ve hiçbir sorun yaşamadığım GXT 590'ı öneririm. Sıfır olarak fiyatı gene düşmüş normalde 1-1.2K civarında satılıyor.

Kablolu kullanilabiliyor mu?

Kablolu kullanilabiliyor mu?

Hem kablolu hem de kablosuz kullanabiliyorsunuz. Ancak yanında gelen kablo çok uzun diyemem o yüzden elinizde varsa normal şarj kablosu ile kullanırsınız.

Kalite olarak F710 ve GC20'den daha iyi olduğunu düşünüyorum, ölü bölge sorunu da yok tertemiz gamepad.

Kuzenim de kullanmıştım bir kaç gün ve gerçekten iyi performans veriyordu. Alınabilir.

Şimdi döndüm şarjım bitti.

Bütçen buna yetiyor mu? Yetiyorsa yapıştır. Kablolu-kablosuz kullanabilirsin. Gayet güzel gamepad. Gamepad testimden fiyatını da baz alırsak 10 üzerinden 8 veririm. @Yavuz_Çetin @Motionless IN White

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı