MSI GC20 V2 kayıklık normal mi?

260112

Kilopat
Makaleler
2
Alalı 2-3 gün oldu axis 1, 2, 3 kaymaları normal mi? Dead zone problemim yok. Zamanla olur mu?
Gamepad: MSI GC20 v2.
@Mirza Kaplan

1689416509224.png

1689416739184.png

Ölü bölge oranı biraz anormal. Fazla hor kullandın mı?

Hayır adamakıllı kullanmadım bile yeni aldım. İade etmeli miyim?

@Mirza Kaplan oyun sırasında sıkıntı yaşamadım ama iade ya da değişimini yapabilirim daha 14 gün cayma hakkım duruyor.Belki replika göndermişlerdir bilmiyorum ama orijinal duruyor.

Son düzenleme:
Hayır adamakıllı kullanmadım bile yeni aldım. İade etmeli miyim?

@Mirza Kaplan oyun sırasında sıkıntı yaşamadım ama iade ya da değişimini yapabilirim daha 14 gün cayma hakkım duruyor. Belki replika göndermişlerdir bilmiyorum ama orijinal duruyor.

Daha küçük bir çember yaparak tekrar test yapar mısın?

Daha küçük bir çember yaparak tekrar test yapar mısın?

Bir ara oyunda takılma olmuştu. Onun dışında analogta küçük kayma yaşadım. Sonrasında çıtırtı gelmişti. Witcher 3'te at sürerken yaşamıştım. Hiç zorlamadım gamepadi. Şimdi içime kurt düştü eve gidince detaylı bir test yapacağım.

@Mirza Kaplan videolu bir biçimde yaptım daha açıklayıcı olması amacıyla. Görüşünüzü bekliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Mirza Kaplan 2-3 güne cayma hakkım bitiyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Bir ara oyunda takılma olmuştu. Onun dışında analogta küçük kayma yaşadım. Sonrasında çıtırtı gelmişti. Witcher 3'te at sürerken yaşamıştım. Hiç zorlamadım gamepadi. Şimdi içime kurt düştü eve gidince detaylı bir test yapacağım.

@Mirza Kaplan videolu bir biçimde yaptım daha açıklayıcı olması amacıyla. Görüşünüzü bekliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Mirza Kaplan 2-3 güne cayma hakkım bitiyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

İade edin.

İade talebini gönderdim. Başka forumlarda %2-3 gibi deadzone oranları var. Pusat gibi gamepadlerin %20-25 filan çıkıyor. Dead zone istesem zaten Pusat alırdım.

Adsız.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı