B BCatto Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 199 16 Mayıs 2024 #21 DMN dedi: Vader 3 pro daha gelişmiş versiyon arada çok fiyat farkı yok alınabiliyorsa Vader 3 pro daha mantıklı. Bütçeni zorluyorsa amazondan 8bitdo ultimate bluetooth bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Mechanike 8bitdo'ya göre daha mantıklı değil midir ? Daha çok özellikli gibi geldi fiyatı 100tl farkediyor sadece. Fakat tepki süresiyle ilgili bir şey bulamadım Mechanike'de. Ek olarak şunu buldum. Flydigi Direwolf draadloze/bedrade gamingcontroller Bluetooth Hall Lijnheidsfunctie Controller voor Windows PC Nintendo Switch - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
DMN dedi: Vader 3 pro daha gelişmiş versiyon arada çok fiyat farkı yok alınabiliyorsa Vader 3 pro daha mantıklı. Bütçeni zorluyorsa amazondan 8bitdo ultimate bluetooth bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Mechanike 8bitdo'ya göre daha mantıklı değil midir ? Daha çok özellikli gibi geldi fiyatı 100tl farkediyor sadece. Fakat tepki süresiyle ilgili bir şey bulamadım Mechanike'de. Ek olarak şunu buldum. Flydigi Direwolf draadloze/bedrade gamingcontroller Bluetooth Hall Lijnheidsfunctie Controller voor Windows PC Nintendo Switch - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com