B BCatto Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 199 16 Mayıs 2024 #21 DMN dedi: Vader 3 pro daha gelişmiş versiyon arada çok fiyat farkı yok alınabiliyorsa Vader 3 pro daha mantıklı. Bütçeni zorluyorsa amazondan 8bitdo ultimate bluetooth bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Mechanike 8bitdo'ya göre daha mantıklı değil midir ? Daha çok özellikli gibi geldi fiyatı 100tl farkediyor sadece. Fakat tepki süresiyle ilgili bir şey bulamadım Mechanike'de. Ek olarak şunu buldum. Flydigi Direwolf3\Direwolf2 Kablosuz Oyun Denetleyicisi Windows Nintendo Anahtarı için Bluetooth Salonu Ketenlik Fonksiyon Denetleyicisi - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
DMN dedi: Vader 3 pro daha gelişmiş versiyon arada çok fiyat farkı yok alınabiliyorsa Vader 3 pro daha mantıklı. Bütçeni zorluyorsa amazondan 8bitdo ultimate bluetooth bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Mechanike 8bitdo'ya göre daha mantıklı değil midir ? Daha çok özellikli gibi geldi fiyatı 100tl farkediyor sadece. Fakat tepki süresiyle ilgili bir şey bulamadım Mechanike'de. Ek olarak şunu buldum. Flydigi Direwolf3\Direwolf2 Kablosuz Oyun Denetleyicisi Windows Nintendo Anahtarı için Bluetooth Salonu Ketenlik Fonksiyon Denetleyicisi - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com