MSI GC30 V2 gamepad çalışmıyor

Cembora19

Kilopat
Merhaba. Ben de MSI GC30 V2 gamepad var. Gamepad'i farklı iki bilgisayarda dongle ile bağlayıp çalıştırdığım zaman bir sıkıntı olmuyor ama kullanmış olduğum laptop da dongle ile bağlantı kurduğumda controlcü olarak görüyor ama tuşlara bastığımda tepki vermiyor. Şarj etmek için kabloyla bağladığım zaman ise sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Aygıt Yöneticisi'nden Xbox 360 Controller for Windows, hıd-complıant Game Controller, USB ınput devıce sürücülerini sildim bilgisayar otomatik kurdu ama yine çalışmıyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kontrolcüye sahibim, bazen anlamadığım sebeplerden dolayı sol analog ortadayken sanki tamamen sola dayanmış gibi davranıyor böyle olduğunda aygıt yöneticisinden ürünün sürücülerini kaldırıp tak çıkar yapıyorum ve füzeliyor. Bir deneyein isterseniz.

Aynı kontrolcüye sahibim, bazen anlamadığım sebeplerden dolayı sol analog ortadayken sanki tamamen sola dayanmış gibi davranıyor böyle olduğunda aygıt yöneticisinden ürünün sürücülerini kaldırıp tak çıkar yapıyorum ve füzeliyor. Bir deneyein isterseniz.
Benim yaşadığım sorun herhangi bir tuşu algılamıyor. Bağlı olan cihazlar da kontrolcü bağlı olarak gösteriyor ama tuşlara basınca bir tepki vermiyor. Dediğin işlemi de yaptım ama düzelmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı