Evet hocam alınabilir, öneren çok gördüm. Ben olsam az daha koyup 8 Ultimate Ultimate kablosuz 2.4G oyun denetleyicisi ile Åarj standı, PC için Hall Joystick Gamepad, Windows 10, 11, buhar, Android - AliExpress 44 alırdım.Bütçem çok yok, bu gamepadi kullanan var mı? Titreşimi vs güzel mi?
Bütçem çok yok, bu gamepadi kullanan var mı? Titreşimi vs güzel mi?
Bende var. Güzel alınır bir sıkıntı yaşamadım bu fiyata başka model şu an var mı bilmiyorum ama iyi yani. İlk başlarda titreşimler kafasına göre çalışıyordu sanırsam. Ya da bana öyle geldi oyunlara girdikçe her şeyi yerinde titretmeye başladı. Konfigürasyon olmuştur ya da ilk defa bağlandığı için olabilir.
Evet hocam alınabilir, öneren çok gördüm. Ben olsam az daha koyup 8 Ultimate Ultimate kablosuz 2.4G oyun denetleyicisi ile Åarj standı, PC için Hall Joystick Gamepad, Windows 10, 11, buhar, Android - AliExpress 44 alırdım.
Bende var. Güzel alınır bir sıkıntı yaşamadım bu fiyata başka model şu an var mı bilmiyorum ama iyi yani. İlk başlarda titreşimler kafasına göre çalışıyordu sanırsam. Ya da bana öyle geldi oyunlara girdikçe her şeyi yerinde titretmeye başladı. Konfigürasyon olmuştur ya da ilk defa bağlandığı için olabilir.
Diğer gamepadlerde öyle midir bilmem ama bunda USB dongle taktığın anda hiçbir ayar yapmadan anında oynamaya başlayabiliyorsun ve mouse klavye kullanabiliyosun onları devre dışı bırakmıyor belki de hepsinde öyledir benim ilk deneyimimdi PC de gamepad kullanmak. Tek eksi yani şarjı ne kadar kaldı göremiyosun. Ben siyahını aldım ama beyazı daha güzeldir, siyahı kötü değil.
Tanıdığım biri 8BitDo Ultimate C satıyor 1200 TL civarı onu mu alayım yoksa MSI GC30 V2 mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.