MSI GC30 V2 şarj oluyor mu?

  • Konuyu başlatan 0tac
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 266

0tac

Hectopat
Katılım
13 Şubat 2022
Mesajlar
1.293
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ürünü yeni aldım, ilk defa şarj ediyorum. Kullanım kılavuzunda şarj olurken 4 ışığının yanıp sönmesi gerektiği yazıyor. Bende 2 ışığı yanıp sönüyor. Bu olayı internette farklı kaynaklarda da gördüm, sanırım normal bir şeymiş. Asıl sorun olan kısım şarjdayken 2 ışık yanıp sönerken bir anda o ışıklar sönmemeye başlıyor. Çıkarıp tekrar şarja takıyorum 5 dakika daha şarj oluyor sonra aynısı. Kaç kere denediysem hep aynısı oluyor. Bu olay nedir?

@Akif galiba siz de aynı modeli kullanıyordunuz. Normal bir durum mu bu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaz PC’ye bağlıysa 2 ışık yanıp söner normaldir. Ben aldım alalı 2 kez falan şarj ettim. Onlarda da kullanırken şarj etmedim. Kullanmadan cihaz kapalıyken şarj eder misin?
 
Cihaz PC’ye bağlıysa 2 ışık yanıp söner normaldir. Ben aldım alalı 2 kez falan şarj ettim. Onlarda da kullanırken şarj etmedim. Kullanmadan cihaz kapalıyken şarj eder misin?
Cihazı kapatıp şarj ettiğimde 4 ışık yanıp sönüyor ama yine aynısı oluyor. 5-6 saat civarı aralıksız kullanmama rağmen 15 dakika sonra ışık yanıp sönmeyi bırakıyor ve bu olay oluyor. Aslında sağlıklı şekilde kullanabiliyorum ancak kullanım kılavuzunda şarj olması 2-3 saat sürebilir yazıyor. Ben yarım saat bile şarj etmedem kullanıyorum. Bu arada şarj tamamen dolunca ışıklar nasıl yanıyor?
 
Tamamen şarj olmasına gerek yok. Eğer kullanımda problem yoksa ışıklara takılma kullan geç ne olacak? :D
Yine de merak ettim sebebini bir sorun mu var diye. Kullanımda herhangi bir sorun yaşamıyorum. Teşekkürler cevapladığınız için.
 
Eğer gamepadin dongle'ı bilgisayara bağlı şekilde şarja takarsanız cihaz şarjdayken kullanabilmen için açılır ve default modda olduğunu belirtmek için ilk 2 ışığı yanıp sönerek şarj olur (tıpkı şarjda değilken default modda ilk 2 ışığın sürekli yanması gibi) dongle'ı çıkartırsan cihaz kapalı halde yani 4 ışık yanıp sönerek şarj olur. Biraz geç olsa da belirteyim dedim🙂
 

Geri
Yukarı