MSI GC30 V2 sol analogu bozuldu

0tac

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bugun oyun oynamak icin bilgisayara bagladim, baktigimda kendi kendine geri gidiyordu. Test sitesini actim ve test ettim sonuna kadar itmeme ragmen ust taraflari algilamiyor alt tarafi fazla algiliyordu. Ayari vs mi bozuldu yoksa analog mu acaba cunku fiziksel olarak oyle bir sorun gozukmuyor. Ne yapmami onerirsiniz?

20240713_152418.jpg

Bende de aynı sorun GC20 V2 de oldu. 6 7 aydır kolu kullanmıyordum neredeyse öncesinde hiçbir sıkıntı yoktu ama sonra kullandığımda sol analog üst tarafı algılamamaya ya da az algılamaya başladı. Amazon üzerinden almıştım garantisi de bitti. Sorunu çözmek için ne yaptın ve düzeldi mi bilgilendirebilir misin?

Bende de aynı sorun GC20 V2 de oldu. 6 7 aydır kolu kullanmıyordum neredeyse öncesinde hiçbir sıkıntı yoktu ama sonra kullandığımda sol analog üst tarafı algılamamaya ya da az algılamaya başladı. Amazon üzerinden almıştım garantisi de bitti. Sorunu çözmek için ne yaptın ve düzeldi mi bilgilendirebilir misin?
Aynı sorunu bende yaşıyorum sorunu çözebildinmi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı