MSI GE/GX 70 Hangisini Almalıyım?

• Konuyu başlatan Hgared
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 2.088

Hgared

Hectopat
Biliyorum bu başlığı daha önce defalarca gördünüz ama hepsi sonuca varılmadan kapanmış. Diğer forum sitelerinde de aynı durum söz konusu. Her neyse sorunuma geleyim ben lisede öğrenciyim bilişim bölümünde programlama görüyoruz ( C# dilini kullanıyoruz ) evde bilgisayarımda da artık yapamıyorum bu işleri 2005 yılının Casper marka bilgisayarını kullanıyorum kısaca yetmiyor artık ben de yeni pc almaya karar verdim ilklerde toplama pc alacaktım ama üniversite olayını düşününce laptop almak daha mantıklı olur dedim araştırdım. Sonunda MSI ile Monster arasında kaldım o ikisi arasından MSI seçtim ( Monsterdan millet şikayetçiydi ) şimdi ki ikilemim ise GE70 mi GX70 mi? İkisininde birbirinden üstün olduğu durumlar var GE70'in işlemcisi GX70'in ekran kartı, soğutması vs. benim sizden ricam beni bu ikilemden kurtarmanız varsa başka markalardan da öneriniz, alacağım laptop günümüzde ki oyunları ultrada açsın, önümüzdeki senelerde High-Med arası götürsün istiyorum.

Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı