MSI GE/GX 70 Hangisini Almalıyım?

• Konuyu başlatan Hgared
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 2.088
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce MSI GE60 diyordum fakat MONSTER® Q47MS-16F41 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > 15.6" MS-16F4 bu modeli gördükten sonra vazgeçtim GTX 765M İle 770M arasında cidden büyükçe bir fark var. Fakat Bu modelde işletim sistemi Linux ve SSD yok.

In Review: Nvidia GeForce GTX 780M, GTX 770M & GTX 765M - NotebookCheck.net Reviews

Windows yüklemesini siz yapabilirsiniz ve üründe mSata SSD portu mevcut. İlerde kendiniz alıp takabilirsiniz.

Teslimatla ilgili şuan bir sıkıntıları yok. Ben 2 ay önce almış olduğum notebook için yanlızca 3 gün bekledim ellerinde varsa hemen yolluyorlar. Şöyle bi sıkıntı oluyor. Linux yüklü olan makine sana geldiğinde çökmüş olabiliyorki benimki çökmüştü. Arayıp sorduğunda böyle şeyler olabilir Linux'un çalışma garantisi yok deniyor. Fakat satış aşamasında müşteri hizmetleri ilgili ve alakalı. Birde Monster alırsan Msata'yı yine onlardan al çünkü tüm sitelerde Msata bulunmuyor yada pahalı oluyor. Monster'in kendi sitesinde 303 tl ve aparat ekli halde diye hatırlıyorum.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı