MSI GE Serisi Hakkında

Bazı kişiler özellikle MSI'ı kötülüyor. Evet, MSI ürün kalitesi konusunda belki bir ASUS değil fakat sunduğu fiyat performans oranına diyecek bir laf yok. 3 yıldan beri GT680 kullanıyorum ve insan gibi kullanmam ben. Cihazı sinirden kaç kere yumrukladığımı ben bile bilmiyorum ama halen çalışıyor :)

Evet, bazı ürünlerde bazı sorunlar olabilir. Her markanın belli ürünleri sorunlu olabilir. İlk çıkan iPhone 4'ün hiç çekmemesi gibi mesela :) Ama sürekli bunlara değinip ürünü kötülemenin ardında art niyet ararım ben. Kendiniz araştırıp deneyimleyin ;)
 
Birde forumda gördüğümüz sorunlar var. Ürünü aldığımda ki bir türlü Haswell GE60 gelmedi. Bu tür sorunlar yaşarım diye çekiniyorum...
 
Peki GL serisi konusunda ne dersiniz ? 3000 tl oyun için dizüstü arıyorumda.

Model söyleyecek olursak ASUS NB X550VX-DM254DC 15.6 i7-6700HQ 4G 1T 4GVGA GTX950M DOS SİYAH FHD , MSİ GL62 6QC-080XTR , MSI NB GL62 6QD-078XTR modeleri arasında karasızım ...
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı