MSI GE60 0NC-038XTR mühendisler için uygun mu?

mekintox

Hectopat
Katılım
12 Ağustos 2012
Mesajlar
24
Yer
Kayseri/İncesu
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci/Elektrik
Buradan MSI GE60 0NC-038XTR alıcağım:

MSI GE60 0NC-038XTR Notebook , notebook , notebook fiyatları , laptop , laptop fiyatları , notebooklar , notbook

Benim sorum şu; MSI bilindiği üzere oyun konusunda mükemmel ürünler çıkartıyor, benim aklıma takılan ise diğer konularda nasıl ?

Örneğin; ben endüstriyel kontrol okuyorum ve programlar çizimler öğreniyorum. Mesela solidworks. Tabi bi tek bu programla sınırlı kalmayacak. Yeri gelicek Photoshop olucak, belki yeri gelicek 3DMax olucak ve bu programlarda bilindiği üzere işlemci istiyor. Aceba bu notebook bütün isteklerimi karşılar mı ? Yani sadece oyun içinse almanın da bi manası olmaz :) Çok şey istiyorum biliyorum fakat birde bu ürün beni oyun konusunda ne kadar süre tatmin eder ve oyun haricinde kaç yıl benim işlerimi halleder. Tahminen yani ;)

Cevaplarınızı bekliyorum, iyi forumlar..
 
Bu notebookta dediğin uygulamalar için gayet yeterli olan i7 3610QM var. Öyle çok ekstrem şeyler yapamazsın ama ihtiyaçlarını 3 yıl tahminen karşılar endişen olmasın.
 
Toshiba almayın da ne alırsanız alın. Elimizde patlayacak hissiyle kullanıyoruz. İçini temizledikten sonra sıcaklık sıkıntısı bitti ama bu seferde temassızlık sorunu başladı. Monitöre görüntü gidip geliyor güç düğmesindeki temassızlık yüzüne. Bataryası desen 3 yıl sonra umudu kes. Zaten o kadar para verip de kazınlanmak ayrı bir his.

MSI GE-60 serisi çok ideal bir model. Tam bir fiyat/performans ürünü. Elimde param olsa alırım öyle söyleyeyim.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı